Vi firar 30år och bygger nu vidare med satsning på framtiden!

Projektbyggaren startade 1991 med visionen att utveckla byggprojekt från idé till nyckelfärdig byggnad. Idag finns denna vision kvar men den är utvecklad för dagens krav och behov från konsumenter av byggnader.
Vi utgår från våra fyra kontor inom sydöstra Sverige och prioriterar främst kunder och projekt inom vårt närområde. Då kunskap och kompetens är förtroendebyggande komponenter vill vi snabbt och personligt kunna tillhandahålla våra tjänster.
Projektbyggaren/JAARK har nu verkat i sydöstra Sverige i 30 år. Företagets ursprung ligger här och vi har en tydlig målinriktning att detta är vår region, det är här vi känner till marknaden. Vi lever och verkar främst i Blekinge och Småland och vill få möjlighet att hjälpa regionerna framåt.
Vi har kunskap om regionerna och dess kvalitéer. Projektbyggaren/JAARK vill dels utveckla byggbranschen, men vill även vara med och utveckla samhället.
Företaget vill verka som en bra arbetsgivare med bra arbetsvillkor för medarbetarna. Samtidigt är det viktigt att vara en modern arbetsgivare som ser att dynamiken och utveckling av företaget hör ihop med mångfalden hos personalen.
Vi vet att vår styrka ligger i engagerade medarbetare och vill att du ska kunna växa och inspireras tillsammans med oss. Vi strävar efter en blandning av kön, etnisk bakgrund samt ålder.
Gemensamt hos oss anställda är engagemanget för byggrelaterade frågor. Företaget har en platt organisation vilket ger möjlighet till ett öppet arbetssätt där alla får och kan komma till tals.

Vårt mål är att vi alltid ska verka för projektets bästa sett ur kundens perspektiv.

Vi firar 30år och bygger nu vidare med satsning på framtiden!

Vi växer och har många spännande projekt på gång som gör att vi behöver förstärka våra team med:

Byggprojektledare

Som projektledare hos oss kommer du antingen arbeta tillsammans med våra erfarna och kunniga projektledare eller själv hålla i projekt.
Du kan vara civil/högskoleingenjör eller arbetat i branschen i ett flertal år och nu vill utvecklas ytterligare. Vi värdesätter personlig utveckling, eget ansvar och korta beslutsvägar.

El-konsult

Som El-konsult kommer du med handledning av en uppdragsledare arbeta med olika projekt. Det kan vara allt ifrån framtagande av förfrågningsunderlag till att utföra kontroller och besiktningar med målsättningen att få eget kund-projektansvar.
Du kan vara civil/högskoleingenjör eller arbetat flera år i branschen och nu vill utvecklas ytterligare.
Vi värdesätter personlig utveckling, eget ansvar och korta beslutsvägar.

VVS-konsult

Som VVS-konsult kommer du med handledning av en uppdragsledare arbeta med olika projekt. Det kan vara allt ifrån framtagande av förfrågningsunderlag till att utföra kontroller och besiktningar med målsättningen att få eget kund-projektansvar.
Du kan vara civil/högskoleingenjör eller arbetat flera år i branschen och nu vill utvecklas ytterligare.
Vi värdesätter personlig utveckling, eget ansvar och korta beslutsvägar.

A-projektör

Som A-projektör kommer du med handledning att främst jobba med framtagande av bygghandlingar i olika projekt med målsättningen att vara projektansvarig.
Du kan ha en högskoleexamen inom byggteknik och sedan arbetat några år inom branschen.
Vi värdesätter personlig utveckling, eget ansvar och korta beslutsvägar.

Konstruktör

Vi söker högskole- eller civilingenjör med några års erfarenhet. Du ska tycka om att arbeta med konstruktioner både på egen hand och i grupp med andra konstruktörer.
Vi tror att du tycker det är kul med beräkningar och ha erfarenhet av att arbeta i AutoCAD/Revit.

Arkitekt

Vi söker dig som är utbildad arkitekt, med några års erfarenhet.  Du är väl bekant med PBL och BBR. Vidare har du kunskaper i Revit och gärna även i AutoCAD.
För att trivas i rollen tror vi att du är kreativ och flexibel i ditt arbete. Du gillar att jobba med flera projekt på ett strukturerat sätt.

Generellt:

  • Vi värdesätter dina personliga egenskaper minst lika mycket som din utbildning
  • Du är lösningsfokuserad i ditt arbete med att färdigställa projekt
  • Du ska ha goda kunskaper i svenska inkl. byggteknisk svenska

Vill du veta mer om någon av våra lediga tjänster?

Kontakta VD Mikael Wichlaj på
telefon: 073-553 99 97 eller
mail: mikael.wichlaj@projektbyggaren.se

Skicka in din ansökan till oss via: ansokan@projektbyggaren.se